FrenchPress
FrenchPress
FrenchPress

FrenchPress

اگر به دنبال یک فنجان قهوه خوش طعم در منزل خود هستید و نمی خواهید پول زیادی خرج کنید، فرنچ پرس یک گزینه عالی برای شما خواهد بود. این روش دم کردن قهوه سریع و سازگار با نیاز شما خواهد بود. از طرفی فرنچ پرس فضای زیادی از آشپزخانه شما را نخواهد گرفت و به راحتی قابل شست و شو است. فرنچ پرس به لطف فیلتر دوگانه و منحصر به فرد خودش نسبت به رقبای خود قهوه ای خوش طعم و بهتری را دم آوری می کند. این دستگاه در سال 1929 در ایتالیا برای اولین بار ساخته و اختراع گردید.

فرنچ پرس چگونه کار می کند ؟

این دستگاه عصاره گیری قهوه، شکل استوانه ای با پیستون و صفحه فیتلرداخلی، آب داغ را با قهوه آسیاب ترکیب کرده و سپس با فشرده سازی تفاله قهوه، عصاره نهایی را برای شما آماده می کند. در این دستگاه، قهوه پرس شده و توسط صافی و فیتلرآن عصاره گیری کنید.

در نظر داشته باشید که بهترین درجه قبل از نقطه جوش است که متخصصان آن را 200 درجه فارنهایت در نظر می گیرند. هر چه دمای آب بالاتر و جوش باشد، قهوه سوخته و طعم خوب خود را از دست می دهد. از طرفی هرچه دمای کمتری داشته باشد، عصاره قهوه به خوبی استخراج نخواهد شد.

اجزای تشکیل دهنده

این دستگاه شامل سه قسمت اصلی استند، بدنه و اهرم است.

استند :

این دستگاه شامل استند و یا همان پایه است که کل بدنه را در خود نگه می دارد. البته برخی از آن ها، ممکن است استند یا پایه را نداشته باشد. جنس آن می تواند از پلاستیک یا استیل باشد.

بدنه یا مخزن :

مخزن اصلی که معمولا شیشه ای است. مخزن در انواع شیشه، استیل، پلاستیک و سرامیک در بازار به چشم میخورد. در این مخزن، آب و قهوه با یکدیگر ترکیب می شوند.

صافی یا اهرم :

با استفاده از اهرم، محتویات داخل مخزن به سمت پایین هدایت و فشرده می شوند که برای جداسازی تفاله قهوه، چای یا دمنوش بسیار کاربردی خواهد بود. معمولا جنس اهرم با بدنه یکی است و از استیل ساخته می شود. در نظر داشته باشید در صورتی که درب دستگاه دچار مشکل شود، دم آوری نیز با مشکل مواجه خواهد شد.

مزایا و معایب استفاده

این روش عصاره گیری، یکی از روش های پرطرفدار فرانسوی برای تهیه یک فنجان قهوه است.

مزایای استفاده از فرنچ پرس :

  • استفاده و شست و شوی آسان
  • قیمت مناسب
  • قابل استفاده متنوع در دم آوری چای و یا نوشیدنی های سرد

معایب :

  • کنترل دمای آب، اندازه آسیاب قهوه و زمان دم آوری
  • استخراج به موقع جهت جلوگیری از استخراج بیش از حد

آموزش تهیه قهوه با فرنچ پرس

برای تهیه قهوه با این دستگاه، به وسایل زیر نیاز خواهید داشت.

فرنچ پرس (آموزش طرز تیه با ظرفیت 350 میلی لیتری در نظر خواهیم گرفت)

آب داغ ترجحیا تصفیه

قهوه تازه آسیاب ترجیحا قهوه متعادل و تیره جهت استخراج کندتر روغن. برای تهیه انواع دانه قهوه تازه رست، به فروشگاه تلنت مراجعه کنید.

کتل یا کتری

طرز تهیه قهوه با فرنچ پرس

یکی از آسان ترین روش ها برای عصاره گیری قهوه، استفاده از این دستگاه است. تنها کافیست مراحل زیر را با دقت انجام دهید تا به قهوه مورد نظر خود برسید.

مرحله اول

دو قاشق غذاخوری قهوه تازه آسیاب داخل ظرف بریزید. پیشنهاد می شود در صورت امکان قهوه خود را قبل از استفاده در منزل آسیاب کنید.

مرحله دوم

سپس آب داغ را به آن به آرامی اضافه کنید. در نظر داشته باشید که ظرف را تا نیمه پر کنید و به مدت 30 ثانیه صبر کنید.

مرحله سوم

مجددا آب داغ را اضافه کرده و ظرف را پر کنید. سپس درب ظرف را ببندید و به مدت دو دقیقه صبر کنید. اهرم فرنچ پرس را به آرامی به سمت پایین فشار دهید تا تفاله های قهوه به انتهای ظرف برسد. قهوه تهیه و قابل سرو است.

‫0/5 ‫(0 نظر)