تهیه قهوه در خانه

طرز تهیه قهوه در خانه

نوشیدن قهوه همیشه برای قهوه دوستان امری لذت بخش بوده اما بیشتر افراد بهترین قهوه های خود را در قهوه خانه ها و کافه های مورد علاقه شان نوشیده اند. حال تصور کنید که بتوان این حس خوب را به منزل خود منتقل کنید و تهیه قهوه در خانه خود انجام دهید.
اما چگونه قهوه در منزل درست کنیم ؟

آموزش درست کردن قهوه

یادگرفتن قهوه در یک فنجانی که خود آن را دم آوری کرده اید، عشق و علاقه شما را به نوشیدن آن دوچندان می کند و دیگر نه تنها متکی به مکان خاص برای نوشیدن قهوه مورد علاقه خود هستید، بلکه از دنیای پر رمز و راز قهوه آگاه می شوید.
تا به حال به این فکر کرده اید که چرا طعم دانه های قهوه با یکدیگر متفاوت است؟
چرا درجه آسیاب قهوه برای هر دم آوری متفاوت است ؟

آموزش تهیه قهوه در خانه

در ابتدا لازم به ذکر است که برای درست کردن قهوه در منزل، نیاز به وسایل مورد نیاز دارید که هرکدام با روشی متفاوت، قهوه را برای شما آماده خواهد کرد.

فرنچ پرس

یک دستگاه عالی و آسان و مقرون به صرفه، برای افرادی که در تهیه قهوه هیچ تجربه قبلی نداشته اند.
با فرنچ پرس می توان به راحتی قهوه، چای و دمنوش را دم آوری کرد. در ادامه به نحوه کار فرنچس پرس برای دم قهوه اشاره خواهیم نمود.

آموزش استفاده از فرنچ پرس
آموزش استفاده از فرنچ پرس

وسایل مورد نیاز فرنچ پرس برای تهیه قهوه در خانه

1- قهوه آسیاب شده ( آسیاب قهوه باید به قدری درشت باشد که از توری قهوه ساز عبور نکند)
2- آب جوش ( دمای مناسب بین 94 تا 90 درجه سانتی گراد )

خرید قهوه با کیفیت و تازه

مراحل آماده سازی :

پیشنهاد می شود در ابتدا مقداری آب داغ را داخل مخزن بریزید تا فرنچ پرس گرم شود. همچنین استفاده از قهوه تازه آسیاب شده طعم و عطر بهتری نسبت به قهوه مانده خواهد داشت.
یک قاشق غذاخوری قهوه برای 120 میلی لیتر مناسب است. سپس آب جوش را به آرامی داخل مخزن بریزید. درب ظرف را بسته و بعد از چند دقیقه، اهرم را خیلی آرام به سمت پایین فشار دهید تا فیلترها به پودر قهوه فشار بیاورد.
قهوه شما آماده است.

موکوپات

اگر اهل قهوه و دم آوری به خصوصی از قهوه باشید، احتمالا اسم موکوپات را شنیده اید. موکوپات ماشینی که استفاده از آن آسان و ساده است و در یک زمان نسبتا کوتاه قهوه اسپرسو شما را آماده می کند. اگر چه نباید از موکوپات توقع خامه دستگاه های پیشرفته برقی را داشته باشید اما اگر نکات کاربردی در استفاده از موکوپات را بدانید، میتوانید یک قهوه در خانه و یا محل کار خود را سریعا آماده کنید.

آموزش استفاده از موکوپات
آموزش استفاده از موکوپات

موکوپات شامل سه بخش اصلی است.

آموزش استفاده از موکوپات برای تهیه قهوه در خانه

1- در ابتدا آب را داخل مخزن موکوپات بریزید. توجه داشته باشید که سطح آب باید تا زیر سوپاپ مخزن باشد.
2- قهوه آسیاب شده مخصوص موکوپات را داخل سبد قهوه (مخزن میانی) ریخته و سطح آن را صاف کنید.
3- قوری را روی سبد قهوه ببندید.
4- موکوپات را روی شعله قرار دهید. حرارت را زیاد نکنید و اجازه دهید قهوه به آرامی عصاره گیری شود.
5- وقت سرو کردن قهوه است.
پیشنهاد می شود فنجان خود را از قبل با آب داغ گرم کرده باشید تا یک قهوه دلنشین و گرم نوش جان کنید.

قهوه ترک

برای تهیه قهوه ترک به صورت سنتی باید توجه داشت که قهوه کاملا آسیاب شده و شبیه به آرد باشد.
موارد مورد نیاز :
1- آب
2- شکر
3- قهوه ترک مرغوب
4- جذوه مسی

آموزش استفاده از جذوه برای تهیه قهوه ترک
آموزش استفاده از جذوه برای تهیه قهوه ترک

بهترین روش دم کردن قهوه ترک

1- آب را داخل جذوه بریزید. به ازای هر فنجان قهوه یک فنجان آب در نظر بگیرید. به عنوان مثال اگر در نظر دارید برای دو نفر قهوه ترک تهیه کنید، دو فنجان آب داخل مخزن بریزید.
2- به ازای هر نفر، دو قاشق پر چای خوری، قهوه اضافه کنید.
3- اگر مایل هستید که قهوه را کاملا تلخ بخورید به آن شکر اضافه نکنید اما اگر به دنبال شیرین شدن قهوه خود هستید یک قاشق و شیرین شدن کامل قهوه دو قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید.
4- قبل از اینکه جذوه را روی حرارت قرار دهید کاملا محتویات داخل آن را هم بزنید. در روش سنتی به هیچ وجه نباید قهوه ترک را روی حرارت هم بزنید.
5- بعد از هم زدن کامل محتویات داخل جذوه، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. حرارت باید کاملا ملایم باشد و نباید حرارت را زیاد کرد.
6- بعد چند دقیقه حباب های ایجاد شده از روی سطح قهوه را با قاشق در فنجان مورد نظر خود بریزید.
7- در آستانه به جوش آمدن قهوه، شعله را خاموش کنید. قهوه ترک هرگز نباید بجوشد در غیر این صورت تلخ خواهد شد و طعم واقعی خود را از دست خواهد داد.
8- برای از بین نرفتن کف روی قهوه، آن را خیلی آرام به داخل فنجان خود بریزید. کمی صبر کنید تا محتویات آن کاملا ته نشین شود.
نوش جان

سایفون گزینه ای بی نظیر در تهیه قهوه در خانه

تاریخچه سایفون به سال 1830 بر می گردد. سایفون یکی از بهترین گجت ها برای دم آوری و تهیه قهوه در خانه است که برای دم آوری قهوه، به توجه و تجربه بیشتری نیازمند است.

آموزش استفاده دم آوری قهوه با سایفون

1- در ابتدا شعله را روشن و در زیر مخزن آب قرار دهید.(قسمت پایین سایفون)
2- فیلتر سایفون را داخل مخزن بالایی گذاشته و فنر آن را از قسمت باریک لوله رد کنید. سپس فنر را کشیده تا فیلتر سرجای خود محکم شود.
3- در این مرحله به مقدار دلخواه آب (ترجیحا جوش) را داخل ظرف پایین بریزید. مقدار 300 سی سی آب برای دو فنجان کافی است.
4- در مرحله بعد، ظرف شیشه ای که فیلتر را در آن سفت کرده اید را روی ظرف دوم قرار دهید و قهوه آسیاب شده خود را داخل ظرف شیشه ای بالا بریزید. مقدار 30 گرم قهوه آسیاب شده مخصوص سایفون مناسب است. سپس سطح قهوه خود را صاف کنید.
5- مقداری زمان به سایفون بدهید تا آب از مخزن پایین جوشیده و وارد مخزن بالایی شود.
6- مقداری که آب در ظرف بالایی وارد شد، سطح قهوه خود را هم بزنید. بعد از تمام شدن آب داخل ظرف پایین، شعله را از چرخه خارج کنید. کمی محتویات ظرف بالا را هم بزنید و در ظرف را ببندید.
7- قهوه دم آوری به آرامی به سمت مخزن پایین حرکت خواهد کرد. حال میتوان قسمت بالایی را جدا کرده و قهوه خود را سرو کنید.

لازم به ذکر است که در تهیه قهوه باید به کیفیت دانه قهوه و آسیاب آن توجه کرد. قهوه تلنت با بیش از چندین سال تجربه مرغوب ترین قهوه ها را رست و بسته بندی می کند.

برای مشاهده محصولات اینجا کلیک کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.